Detail publikace

Dobíhající studijní programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: První stupeň oborů VTI a VTB a souborná zkouška (2001/2002)

EYSSELT Miloš. Dobíhající studijní programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: První stupeň oborů VTI a VTB a souborná zkouška (2001/2002). Brno: Fakulta informačních technologií VUT v Brně, 2002.
Název anglicky
Old-Curriculum Computer Science and Engineering Programmes at the FIT: The First Level of the Master and Bachelor Study Plans and the Comprehensive Exam (2001/2002)
Typ
příručka
Jazyk
čeština
Autoři
URL
Klíčová slova

dobíhající studijní programy EI-BC-3 a EI-MGR-5, studijní plán, obor VTI, obor VTB, navazující magisterský program EI-MGR-3 s oborem VTN

Abstrakt

This faculty booklet is in the Czech language, and it is prepared for students studying in Czech study plans (contact the author).

Příručka v přehledné formě podává základní informaci o studijním plánu na oborech VTI a VTB na FIT VUT v Brně na 1. stupni studia v ak.r. 2001/2002. Příručka informuje studenty vstupující na FIT o prvním stupni studia. Tato příručka je určena pro "bakaláře" a "magistry" z jiných vysokých škol, kteří mají zájem o přijetí do tříletého navazujícího magisterského programu EI-MGR-3 na obor VTN na FIT VUT v Brně v ak.r. 2002/2003. Jako stěžejní způsob šíření této příručky je její prezentace na WWW.

Určeno pro vnitřní využití a náborové akce na jiných vysokých školách.

Rok
2002
Strany
22
Vydavatel
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Místo
Brno, CZ
BibTeX
@MANUAL{FITPUB6811,
   author = "Milo\v{s} Eysselt",
   title = "Dob\'{i}haj\'{i}c\'{i} studijn\'{i} programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: Prvn\'{i} stupe\v{n} obor\r{u} VTI a VTB a souborn\'{a} zkou\v{s}ka (2001/2002)",
   pages = 22,
   year = 2002,
   location = "Brno, CZ",
   publisher = "Faculty of Information Technology BUT",
   language = "czech",
   url = "https://www.fit.vut.cz/research/publication/6811"
}
Nahoru