Detail práce
Optimalizace činnosti malého pivovaru
Bakalářská práce je zaměřena na oblast informačních technologií, konkrétně na optimalizaci činnosti výrobny prostřednictvím návrhu specifického informačního systému pro minipivovar. Práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na studium stávající situace, zejména proniknutí do problematiky a analýzu dat. Druhá část se věnuje návrhu architektury informačního systému na základě požadavků. Třetí část následně implementuje předchozí bod do finálního produktu, jehož nadstavbou je automatizovaný program pro vyhodnocování nejvhodnějších pracovních akcí. Na závěr jsou prezentovány výsledky verifikace a validace a návrh dalších možných rozšíření.
informační systém, optimalizace činnosti, uživatelské rozhraní, databáze, webové nástroje, analýza provozovny, validace
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C.
- Mohl byste zhodnotit použitý způsob implementace a naznačit, jaké lepší prostředky by bylo možno použít pro jeho zlepšení?
Burgetová Ivana, Ing., Ph.D. (UIFS FIT VUT), člen
Černocký Jan, prof. Dr. Ing. (UPGM FIT VUT), člen
Peringer Petr, Dr. Ing. (UITS FIT VUT), člen
Vašíček Zdeněk, doc. Ing., Ph.D. (UPSY FIT VUT), člen
@bachelorsthesis{FITBT22164, author = "Michal Zilvar", type = "Bakal\'{a}\v{r}sk\'{a} pr\'{a}ce", title = "Optimalizace \v{c}innosti mal\'{e}ho pivovaru", school = "Vysok\'{e} u\v{c}en\'{i} technick\'{e} v Brn\v{e}, Fakulta informa\v{c}n\'{i}ch technologi\'{i}", year = 2019, location = "Brno, CZ", language = "czech", url = "https://www.fit.vut.cz/study/thesis/22164/" }