FIT Newsletter 27. 9. 2018

Týdenní krátký přehled zpráv ze života fakulty -
novinky, aktuality a události z FIT, odkazy
na zajímavé články, pracovní stáže apod.

Vítejte v novém semestru a u aktualit FIT NEWS

Milí studenti, vážení zaměstnanci, příznivci FIT,

dovolte nám, abychom vás pozdravili při příležitosti začátku školního roku a zimního semestru. Nově k tomu využíváme také tento informační kanál - krátký přehled zpráv ze života fakulty FIT NEWS, který budeme do vašich emailových schránek posílat pravidelně, zpravidla každý týden. Najdete v něm novinky, zajímavosti, pozvánky a odezvy události, odkazy na zajímavé články nebo třeba nabídky stáží. Chceme, abyste byli součástí dění na fakultě, abyste o něm věděli a měli možnost se do něj zapojit. A právě tomu má FIT NEWS sloužit.

Přejeme vám příjemný vstup do nového semestru.
Pavel Zemčík - děkan FIT VUT v Brně

Oživujeme kruhy!

Chceme pomoct oživit studentskou pospolitost, proto zavádíme kruhy: prváci se v projektových skupinách vytvořených pro IDA mohou registrovat a dostanou svého kruhového učitele, který se jim bude věnovat.

Více informací najdete ZDE

The Digital Innovation Game - 3.října 2018

Jak vytvořit z nápadu byznys? Přijdete na to díky hravé simulaci, kterou vás provedou mezinárodní odborníci z oblasti obchodního modelování z EIT Digital.Počet účastníků je omezen!

Více informací najdete ZDE.

Noc vědců na FIT - 5. října 2018

Největší vědecko-popularizační akce po roce opět na FIT. Nenechte si ujít příležitost seznámit se se záchranářským robotem RUDOU, vyzkoušet si virtuální realitu nebo se podívat, jak je snadné prolomit vaše hesla.

Více informací ZDE

Budeme na MSV: FIT tam představí robotické pracoviště ARCOR

Vědci z FIT vyvíjejí robotické pracoviště založené na rozšířené realitě. Systém ARCOR, který představí začátkem října na MSV, umožňuje lidem snadno spolupracovat s roboty a zároveň je jednoduše naprogramovat i bez znalosti informatiky.

Článek z Hospodářských novin si můžete přečíst ZDE.

Back to top