FIT Newsletter 9. 11. 2018

Týdenní krátký přehled zpráv ze života fakulty -
novinky, aktuality a události z FIT, odkazy
na zajímavé články, pracovní stáže apod.

Přednáška Viktora Prasanny: Accelerating Data Science at the Edge Using FPGAs

V pondělí přivítá FIT předního odborníka v oblasti data science, paralelních algoritmů, akcelerátorů a vysoce náročného počítání. Viktor Prasanna z University of Southern California tu bude mít přednášku na téma akcelerace data science pomocí FPGA. Přednáška začíná v 11 hod. v A113. Více informací naleznete ZDE.

Svatý Martin a SitSit U Kachničky

Nenechte si příští týden ujít Svatomartinský den a SitSit U Kachničky. Studentská unie vás zve na pondělní svatomartinskou ochutnávku vín a piv, ale také na billiard, deskovky či fotbálek. V pátek se zase uskuteční Studentský večer SiSit, původem severská komorní "párty" se zpěvem, jídlem a pitím, ale hlavně velmi zajímavým konceptem.

Chcete vyjet do zahraničí? Beseda pro zájemce o studijní pobyty a praktické stáže

Ještě nemáte zkušenosti ze zahraničí a chcete je získat? Přijďte na besedu a vycestujte! BESEDA pro zájemce o studijní pobyty a praktické stáže nejen ERASMUS+ se koná 15. listopadu od 16 hod. v posluchárně D0207. Všichni zájemci jsou srdečně zváni, více informací naleznete ZDE.

Kritické myšlení - jak neklamat sami sebe

V dnešním světě už pouze intuice nestačí. Je potřeba si být vědom klamů, kterým podléhá naše vnímání a myšlení. Přijďte už 14. listopadu na přednášku Kariérního centra VUT o kritickém myšlení, které je podle zprávy Future of Jobs druhou z nejpotřebnějších dovedností pro 21. století. Registrace nutná, více informací naleznete ZDE.

Back to top