FIT Newsletter 22. 2. 2019

Týdenní krátký přehled zpráv ze života fakulty -
novinky, aktuality a události z FIT, odkazy
na zajímavé články, pracovní stáže apod.

Nebojte se EXCELovat, své práce můžete registrovat do 24. března

Máte dobrý nápad, děláte na zajímavém tématu, je vaše diplomka nebo bakalářka fakt dobrá? V tom případě neváhejte a registrujte se na Excel@FIT 2019. Studentská konference inovací, technologií a vědy v IT se bude konat na FIT 25. dubna, se svou prací se můžete hlásit do 24. března. Získat tak můžete zajímavou zpětnou vazbu od odborníků z průmyslu, potkat se zajímavými lidmi, načerpat inspiraci a nabrat zkušenosti a třeba i získat hezkou finanční odměnu. Více informací na www.excel.fit.vutbr.cz.

Turnaje v deskovkách

Hned dvou turnajů se mohou příští týden zúčastnit všichni fanoušci deskových a karetních her. Studentská unie FIT pořádá v pondělí 25. února v Kachničce Turnaj v deskovkách, ve středu 27. února pak ve spolupráci s Nadačním fondem studentů Filozofické fakulty MU turnaj v oblíbené karetní hře Bang.

Byznys skrytý v hlase: rozhovor Jana Černockého v časopise Vesmír

Jak se dolují informace z řeči, co když někdo mluví dialektem, co je při analýze hlasu nejsložitější a dají se v něm odhalit emoce? Nejen na tyto otázky odpovídal Jan Černocký, vedoucí výzkumné skupiny Speech@FIT, v rozhovoru pro časopis Vesmír. Přečíst si ho můžete ZDE.

Hlasujte pro kandidáty na krále a královnu Majálesu

Brněnský Majáles se blíží a s ním i volba krále a královny tohoto hudebního festivalu. Podaří se letos vrátit královské tituly zpátky na brněnskou techniku? Kdo bude reprezentovat VUT se rozhodne na Královské párty v úterý 26. února, ale už nyní můžete hlasovat na Facebooku, kde najdete podrobnosti o jednotlivých kandidátech i kandidátkách. Hlasování probíhá do 26. února do 6:00.

Back to top