ROI Hunter a.s.

ROI Hunter a.s.

základní partner

ROI Hunter je startup vytvořený naším bývalým studentem, který pomáhá stovkám největších e-commerce společností v určitých regionech a tisícům malých i středních podniků po celém světě spojovat jejich produkty s těmi správnými zákazníky.

ROI Hunter spolupracuje s programátory z Facebooku a Googlu a umožňuje e-commerce společnostem:

  • přeměnit statické obrázky produktu v inspirativní videa
  • zvýšit kvalitu produktů, synchronizovat ceny, automaticky třídit produkty
  • najít nejlepší produkty a propojit je s relevantními zákazníky na Facebooku a Googlu
  • propojit různé zdroje dat do jedné platformy
  • porozumět ziskovosti a viditelnosti každého produktu tak, aby bylo možné řídit rozhodnutí a automatizaci podporující růst podnikání a spokojenost zákazníků.

Pozorujeme, že uživatelé transformují tradiční maloobchod prostřednictvím e-shopu, protože díky tomu je jejich život mnohem snazší. Nicméně společnosti se potýkají s nepochopením potřeb zákazníků a pálí obrovských peníze na neefektivním marketingu, který lidi obtěžuje a zvyšuje tak cenu výrobků.

Proto razíme nový směr v oblasti platforem pro produktový marketing, který umožňuje e-shopům získávat data z různých online i offline zdrojů, díky čemuž můžou jednoduše platit za zobrazený produkt pouze v případě, že je to profitabilní pro business a relevantní pro uživatele. Máme pobočky v Londýně, Sao Paulo, Dubai a v Praze, ale rádi bychom Vás pozvali na kávu do naší kanceláře v Brně, kde to všechno začalo a kde máme celé inženýrství.

Nahoru