Platební instituce Roger a.s.

Platební instituce Roger a.s.

základní partner

Jsme fintech Roger. Fintech, který přináší svěží vítr do strnulého finančního světa. Jak? Pomocí několika služeb postavených na inovativních technologických řešení. Primárně zkracuje splatnosti faktur na 3 dny a to prostřednictvím unikátní investiční platformy, na níž propojuje investory s podnikateli. Jednou z jeho hlavních priorit při vývoji je i zabezpečení a identity management.
Roger rozběhl a dále vyvíjí další dvě zásadní služby - Invoice Financing, neboli financování dodavatelského řetězce, a Roger Ověření, bezplatnou databázi finančního zdraví českých firem. Pomocí vlastních technologických řešení navrhuje také propojení bankovních a účetních systémů s našimi. Pro dodavatele Alzy, Mallu nebo Datartu vyvinul klientské rozhraní na míru, které umožňuje na pár kliknutí zkracovat splatnosti všech vystavených faktur.
Je to klišé, ale u nás v Rogeru platí doslova - kreativitě se meze nekladou a vývoji nových funkcionalit nebo produktů cestičku spíše umetáme. Zakládáme si na agilním a proaktivním přístupu. Díky tomuto přístupu jsem již několik let lídrem ve svém oboru v ČR.

Hlavní partner Žijeme IT 2021

Nahoru