Solitea Česká republika, a.s.

Solitea Česká republika, a.s.

základní partner

Jsme stabilní technologická firma s nadšením startupu. Už přes čtvrt století vyvíjíme jedny z nejúspěšnějších podnikových a ekonomických systémů na českém trhu. Přestože nás je už téměř 200 ve třech pobočkách, pracujeme v malých týmech, které se vzájemně podporují. Díky tomu u nás najdete rodinného prostředí s pohodovou atmosférou bez zbytečné administrativy nebo neosobního přístupu.

Usnadňujeme podnikání živnostníkům i firmám

Nabízíme řešení, která naše zákazníky doprovází na cestě k úspěchu. Kromě samotných produktů z našich vývojářských dílen poskytujeme také poradenství a podporu. Díky téměř 30 rokům zkušeností jsme pro naše zákazníky partnerem, který jim pomůže v širokém spektru oblastí od online fakturace po Business Intelligence.

Neustále posouváme hranice v IT, posledním důkazem je C1, náš cloudový ERP systém. Neustále zlepšujeme i náš nejpopulárnější produkt, online fakturační nástroj iDoklad, který využívá 200 000 živnostníků. Mezi firmami je oblíbený účetní systém Money S3, který je díky neustálým aktualizacím i po 27 letech moderním softwarem. Naopak novinkou v našem portfoliu jsou pokladní systémy Profi Účtenka a Prodejna SQL, které podnikatelům pomáhají překonávat nástrahy EET. Nejpočetnější oddělení Solitey se věnuje ERP systémům Money S4 a Money S5, které našim zákazníkům implementujeme přesně na míru.


Generální partner Excel@FIT 2019

Nahoru