24i Media CZ s.r.o.

24i Media CZ s.r.o.

základní partner

Společnost 24i Media CZ se zaměřuje na vývoj softwaru, který umožňuje rychlý a jednoduchý přístup k multimediálnímu obsahu na internetu. Nejčastějšími zákazníky jsou filmová a televizní studia, internetoví provideři nebo výrobci hardwarových řešení do domácností pro celou škálu zařízení: set-top-boxy, Smart TV, telefony, tablety, herní konzole.

V Brně vyrostla společnost 24i Media CZ na tým o 60 zaměstnancích, nadále však sdílí zkušenosti se svou mateřskou firmou 24i Unit Media BV v Amsterdamu a dalším vývojovým centrem v Madridu. Na globálním trhu s OTT (Over The Top) aplikacemi působí již deset let.

Mladá česká divize si již získala renomé v oblasti vývoje aplikací nejen pro mateřskou firmu s více než 30 aktivními klienty, ale i pro zcela nové zákazníky jako Fox Sport, Globo, FUSE z USA nebo evropské mezinárodní TV společnosti RTL, NPO, v prostředí ČR a SR je zajímavá spolupráce s TV Nova, TV Prima, O2, Markízou a Slovak Telekom.

Firma má neustále otevřené pozice pro vývoj ve Swiftu se zařízením na iOS/tvOS či pro vývojáře v ReactJS, vyvíjí i vlastní modulární aplikace postavené na technologii React Native.

Partner akcí

Partner 2022
Nahoru