ChyronHego Czech s.r.o.

ChyronHego Czech s.r.o.

bronzový partner

Vše začalo v roce 1966, když Chyron vyvinul první titulkovací nástroj pro živé televizní přenosy. Dnes Chyron pokračuje v tradici inovací úzce spojených s výzkumem a vývojem. Produkty Chyronu jsou v serverovnách, televizních studiích a přenosových vozech napříč celým světem. Chyron nabízí kompletní řešení pro jakoukoli živou televizní produkci, včetně přenosů televizních zpráv, sportovních akcí, korporátních i náboženských událostí a vzdělávacích akcí.

Dnes se Chyron zaměřuje na ucelené multifunkční platformy, které je možné nasazovat přímo u uživatele nebo jako cloudové řešení, flexibilně podle potřeb zákazníků. Platfroma PRIME zahrnuje rozmanitou funkcionalitu, od práce s grafikou a úpravou obrazu, funkcemi pro úpravu designu pro jednotlivé firmy (branding), ovládání video stěn a zařízení na sportovištích, s podporou rozšířené reality (AR) i dotykových obrazovek. Chyron LIVE nabízí cloudové řešení pro streamovanou vzdálenou produkci, střih obrazu, grafiku, komentáře, opakované záběry a telestraci. Chyron také nabízí vzájemně propojená řešení pro redakce, počasí, elektronickou tužku, virtuální studia a další.

Chyron je vlajkovou lodí značky ChyronHego, která také zahrnuje Tracab - který se zaměřuje na sledování pohybu hráčů a ilustrovanou analýzu sportovních utkání jako nástroj pro trenéry - a také Hego - které se zaměřuje na služby živé televizní produkce s využitím technologií Chyronu, Tracabu a třetích stran.

Partner akcí

ŽijemeIT
Hlavní partner 2023

Garanti spolupráce z FIT

Nahoru