Detail akce

Třetí Komunitní Sčuch OMNeT++

- omnetpp-summit-2016

Místo konání
FIT VUT v Brně, Božetěchova 2, Brno, Božetěchova 2, 612 00 Brno, CZ
Pořadatel
Typ
konference
Přístupnost
volná
URL
Popis
Třetí OMNeT ++ Společenství Summit se bude konat na Fakultě informačních technologií na VUT v Brně (FIT-VUT) v České republice ve čtvrtek a pátek, září 15-16, 2016.
OMNeT ++ je veřejná-source, založený na komponentách, modulární a otevřenou architekturou simulační prostředí se silnou podporou GUI a integrovatelné simulačního jádra. Je navržen tak, aby simuloval systémů diskrétních událostí, ale primární oblastí použití je simulace komunikačních sítí.
V návaznosti na historii mezinárodního workshopu o OMNeT ++ a dva velmi úspěšné vydání jeho reinkarnace, v OMNeT ++ Společenství Summit, budeme pokračovat na cestě drží Ročně otevřené setkání pro všechny členy této OMNeT ++ komunity s menšími náklady a větší interakci mezi účastníky. Summit Společenství poskytuje fórum pro konzultace, besedami a prezentací o aktuálním vývoji a nových nápadů v oblasti simulace a modelování sítě, se zaměřením na OMNeT ++ simulačního prostředí.
Druhý Summit v Curychu byl obrovský úspěch s více než 55 na místě účastníků, dvě klíčové myšlenky, dvě konzultace, několik panelových diskusí, plakáty, demonstrace, a asi 14 prezentací probíhající a dokončené výzkumu pokrývat mnoho aspektů OMNeT ++ - související výzkum. V roce 2016 akce pokračuje v expanzi myšlenku na summitu komunity explicitně řešit interakce prostřednictvím konzultací a panely s dalšími diskusní drážek při zachování prodlouženou 2-denní časový rámec summitu 2015.
Nahoru