Detail akce

Od studenta k CEO/CTO - panelová diskuze ONLINE

[icon]
Místo konání
FIT VUT, Božetěchova 2, 612 00 Brno, CZ
Pořadatel
Typ
workshop
Přístupnost
volná
Popis

Čtyři výrazné osobnosti "českého Silicon Valley" se virtuálně setkají ve čtvrtek 22. října na semináři Od studenta k CEO/CTO. Se studenty budou online diskutovat o tom, kudy vedla jejich cesta k výjimečné technologii, jak dokázali postavit produkt a dotáhnout jej do konce či uspět s ním na trhu.

A hvězdná čtveřice hostů k tomu má co říct:

  • Martin Cígler je držitelem ocenění IT osobnost roku i medaile FIT za zásluhy o rozvoj informačních technologií, ale především zakladatelem společnosti, která pod jeho vedením vyrostla z malé brněnské firmy v mezinárodní holding Solitea s dvoumiliardovým obratem.

  • Jan Najvárek je spoluzakladatelem a spolumajitelem společnosti ARTIN, jedné z nejinovativnějších českých firem, která v Brně zaměstnává tři stovky nejchytřejších mozků. Podílí se také na vývoji autonomních vozidel RoboAuto či BringAuto.

  • Jana Kořenka můžete na FIT potkávat jako akademika se skvělými vědeckými výsledky. Je ale také zakladatelem spin-offu Invea Tech - dnes dvou světově úspěšných firem Flowmon Networks a Netcope Technologies, které patří mezi lídry v oboru a dodávají řešení takovým gigantům, jako je třeba Intel.

  • Zbyněk Poulíček svou společnost GINA založil se spolužáky ještě jako student FIT. Jejich nápad, který tehdy ocenil i Bill Gates, dnes pomáhá po celém světě zachraňovat životy.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost potkat naše hosty na "jednom místě".  

Více informací o debatě i odkaz na záznam najdete v tomto článku.

Nahoru