Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 21. května 2021

Další příležitosti

[img]

Open Day v Thermo Fisher Scientific
Poznejte, jak vznikají špičkové elektronové mikroskopy a spektrometry - nenechte si ujít online Open Day, který se uskuteční 3. června od 14 hod. Více informací najdete na stránkách Thermo Fisher Scientific nebo na FB události.

 

Falling Walls Lab Czech Republic
6. ročník mezinárodní soutěže, jejímž cílem je dát dohromady budoucí generaci skvělých vědců a inovátorů a přijít s novou myšlenkou - vědeckým projektem, byznys plánem nebo sociální iniciativou, která zboří všechny zdi a bariéry. Uzávěrka přihlášek je 30. června, vítáni jsou studenti všech stupňů, dokonce i Ph.D. a postdoc. Přihlášení je možné přes mezinárodní webovou stránku Falling Walls.

 

Kraj podpoří rozvoj kosmických startupů
Specializované mapy pro chytré zemědělství, přístroj pro měření výkonu ve stresové zátěži nebo brýle na virtuální realitu - na "pozemském" využití "kosmických" technologií se podílí i brněnské firmy, které v uplynulých třech letech získaly podporu z inkubátoru Evropské kosmické agentury v Brně. Na jejich úspěchy teď budou moci navázat další. Krajští zastupitelé totiž schválili finanční podporu 500 tisíc eur pro nadcházející období inkubátoru. Více informací na stránkách JIC.

 

Letní škola o robotice na EPITA ve Francii
Máte zájem dozvědět se více o robotice a dronech? Přihlaste se na letní školu pořádanou partnerskou univerzitou EPITA. Škola bude probíhat on-line od 5. do 23. července 2021, termín pro přihlášky je 31.května 2021. Studenti FIT mohou pro účast na této letní škole požádat o finanční podporu, více informací na webu FIT.

Sdílet článek

Nahoru