Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 4. června 2021

Tipy a příležitosti

[img]

ELISE-European Network of AI Excellence Centres
Máte malou firmu nebo start-up a zabýváte se službami nebo produkty založenými na umělé inteligenci? Pak by vás mohla zaujmout výzva projektu ELISE-European Network of AI Excellence Centres, který v ČR koordinují kolegové z CIIRC ČVUT. Deadline je 1. července - více informací najdete ZDE

CASSINI Hackathon
CASSINI Hackathons je iniciativou Evropské komise, která má za cíl dostat Evropu v oblasti digitalizace na špičku. Klíčem je efektivní využití vesmírných technologií EU, jež mohou pomoci zlepšit život na Zemi. První CASSINI Hackathon se bude konat paralelně od 18. do 20. června v deseti evropských zemích. Vítězové lokálních kol pak budou své projekty prezentovat v celoevropském finále.

Jak nastartovat kreativitu u sebe i ostatních
Jak v sobě najít kreativitu a udržet ji při životě? Proč je důležitá nejen pro život, ale také pro práci s podnikatelským nápadem? Odpovědi na tyto otázky získáte na červnovém webináři JIC #student. Zjistíte, jak jste na tom aktuálně s kreativitou a jaké kreativní techniky můžete do svého života zapojit, abyste na tom byli ještě lépe a byli schopni zapojit kreativitu i do podnikání.

Sdílet článek

Nahoru