Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 18. června 2021

Tipy a příležitosti

[img]

Studenti VUT mohou žádat o finanční podporu na své projekty
Studentská komora Akademického senátu VUT vyhlásila další ročník podávaní návrhů do Interního fondu studentské podpory (IFSP). Ten je určen k ocenění aktivních studentů VUT, kteří vykonali v letošním roce významnou vzdělávací, sportovní, kulturní či společenskou aktivitu, a to ve prospěch fakulty, VUT nebo akademické obce celé brněnské techniky. Více informací na webu VUT

JIC zve na Prázdninové školy podnikání
Na účastníky čeká intenzivní týden plný práce s nápadem, výzev, setkávání s vrstevníky i inspirativními lidmi, zážitků a osobního rozvoje. Vyzkouší si první kroky v podnikání, práci v týmu a ve start-upu, od zkušených podnikatelů se dozví jejich příběhy, poznají své silné stránky a talenty a získají nové podněty, motivaci a inspiraci. Akce se uskuteční jak v Brně, tak i na Vysočině. Více informací na webu VUT. 

Letní škola (F)IT pro holky
Už popatnácté se na Fakultě informačních technologií VUT uskuteční Letní škola (F)IT pro holky. Ta má podpořit dívky ve vzdělávání v IT. Akce, která se uskuteční 23. - 27. srpna, je letos určená studentkám středních škol. V průběhu pěti dní se seznámí s různými oblastmi informačních technologií a jejich nejnovějšími trendy. Více informací najdete na webu akce.

Sdílet článek

Nahoru