Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 15. května 2023

Nejen teorií živ je studující IT. Fakulta informačních technologií nabízí stáže i pracovní pozice pro absolventy

[img]

Snažit se něco naučit bez kontaktu s praxí je hodně těžké, ne-li zhola nemožné. A v našem IT oboru to platí vrchovatě. Na FIT věříme, že kromě pevného teoretického základu, je zásadním předpokladem pro úspěšnou kariéru v IT i kontakt se soukromou sférou. 

O Brnu se často hovoří jako o evropském Silicon Valley a naše fakulta je světovým firmám, nadějným startupům a špičkovým výzkumným týmům tak blízko, jak to jen jde. A nejen geograficky. S firmami, se kterými najdeme společnou řeč, spolupracujeme v celé řadě oblastí se zřetelem na naše studentky a studenty. Pravidelně pro ně ve spolupráci s našimi partnery připravujeme nabídku odborných stážípracovních pozic pro absolventy, zejména magisterského studia. 

Rádi se také setkáváme při nejrůznějších příležitostech. Vždy nás těší, když se na půdu Fakulty informačních technologií sjedou nadšenci do IT z různých sfér. Na začátku letošního května jsme měli tu čest ocenit inspirativní studentské projekty v rámci devátého ročníku konference Excel@FIT, v listopadu loňského roku jsme uspořádali již tradiční setkání s partnerskými firmami Žijeme IT. A pokud chcete znovu zaŽít IT atmosféru, podívejte se na videoreportáž z akce. Jejím zhotovitelem je student FIT Vít Staníček. Děkujeme.


Sdílet článek

Nahoru