Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 15. srpna 2023

Pilotní program stáže na Taiwanu: Nové dveře k vědě a technologii

[img]

 National Science and Technology Council (NSTC) oznámil zahájení mezinárodního pilotního programu stáží (IIPP) na ostrově Tchaj-wan. Tento program nabízí jedinečnou příležitost pro studenty z celého světa, kteří touží rozšířit své vědecké a technické obzory, získat praktické zkušenosti a objevit krásy a možnosti Tchaj-wanu.

 Rozvojová cesta vědy a technologie na Tchaj-wanu IIPP je pod záštitou prestižní National Science and Technology Council (NSTC) a zavádí inovativní koncept stáží pro studenty zahraničního původu. Tento pilotní program se snaží přitáhnout talentované jedince, kteří chtějí zapojit své dovednosti a vášeň do pokročilého studia a výzkumu na Tchaj-wanu. Kombinuje vědecký růst s mezinárodním kulturním zážitkem, což vytváří jedinečný a bohatý prostor pro akademickou výměnu.

 Různorodé možnosti hostitelských institucí

 Stáže v rámci IIPP budou poskytovány v akademických a výzkumných institucích na Tchaj-wanu, což zahrnuje univerzity a výzkumná centra s renomovanými programy a fundovanými výzkumnými týmy. Studenti budou mít možnost zúčastnit se projektů v široké škále oborů, což zahrnuje vědu, techniku, inženýrství a další.

 Otevřenost pro různé úrovně studia

 IIPP srdečně zve studenty bakalářského, magisterského a doktorského studia z celého světa. Pro uchazeče je podstatné, aby měli zájem o šest klíčových strategických odvětví, která jsou prioritou programu. Tímto způsobem se zajišťuje, že studenti budou mít možnost skutečně přispět k rozvoji těchto odvětví na Tchaj-wanu.

 Podpora na cestě za vědeckým růstem

 Jedním z motivačních aspektů programu je finanční podpora, kterou stážisté obdrží. Každý účastník IIPP dostane měsíční stipendium ve výši 30 000 NTD, a to až po dobu tří měsíců. Tato podpora má za cíl umožnit studentům plně se soustředit na své studijní a výzkumné úkoly během stáže.

 Časový rámec a možnosti přihlášení

 Stáže v rámci programu IIPP budou probíhat od července 2023 do ledna 2024, s termínem ukončení nejpozději 30. března 2024. Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím oficiální platformy, která byla spuštěna v květnu 2023. Detailní informace o tom, jak se přihlásit a jakým způsobem probíhá výběrový proces, jsou k dispozici na oficiální webové stránce programu:https://iipp.tw/.

 

 

Sdílet článek

Nahoru