Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 28. ledna 2024

Na prosincový a lednový DOD na FIT dorazilo z různých koutů Česka a Slovenska přes tisíc uchazečů o studium

[img]

Rozhodnutí o vysokoškolském studiu není jednoduché. Člověku se honí hlavou spousta otázek. Je IT pro mě ta správná volba? Najdu potom smysluplné uplatnění? Bude se mi líbit na vybrané škole? Přestěhuji se kvůli tomu do jiného města? Na FIT jsme si toho dobře vědomi a proto se našim potenciálním budoucím prvákům snažíme tento proces maximálně ulehčit tím, že je necháme nahlédnout za zdi naší fakulty, nasát její atmosféru, seznámit se se členy Studentské unie FIT VUT v Brně a dostat tak autentické informace a odpovědi na všechny otázky od těch nejpovolanějších - aktuálních studentů FIT. 

Každý rok pořádáme ve dvou termínech Den otevřených dveří. Aktuální ročníky proběhly 19. prosince 2023 a 26. ledna 2024 s celkovou účastí více než 1100 návštěvníků. Program DOD je koncipovaný tak, aby uchazečkám a uchazečům ukázal naši fakultu ve všech jejích podobách. Úvodní přednáška je seznámí se studiem na FIT i přijímacím řízením, studentky a studenti FIT je provedou fakultou a ukáží jim naše laboratoře a mají také možnost se podívat ke stánkům firemních partnerů či navštívit studentský klub U Kachničky a zeptat se na vše, co je ve spojitosti s Fakultou informačních technologií zajímá.

Velmi nás těší pozitivní zpětná vazba k oběma DOD a věříme, že se spoustou jejich návštěvníků se budeme v nových rolích setkávat i nadále. A pokud jste si k nám zatím nepodali přihlášku, máte čas do konce března. Naleznete ji na tomto odkazu.

foto: Vít Staníček

Sdílet článek

Nahoru