Aktualita

Kategorie: zahraniční

Od: 11. dubna 2024

Do: 11. května 2024

Online výběrové řízení na výjezdy zaměstnanců v rámci ERASMUS+, 11.4. - 17.5.2024

Vyhlašujeme on-line výběrové řízení na výjezdy zaměstnanců v rámci Erasmus+ na výukové pobyty či školení realizované v období 15.6.2024 - 31.1.2025. Přihlášky vyplňují zaměstnanci prostřednictvím Google formuláře; přístup do přihlášky je možné pouze přes VUT email. Jedna přihláška = jedna instituce, zaměstnanec si může podat víc přihlášek.

Při vyhodnocování přihlášek se hodnotí kritérium provýjezdu, relevantnosti výjezdu a zapojení do internacionalizace VUT. U jazykových pobytů je podporovaným jazykem angličtina, a to pouze v zemích, kde je úředním jazykem (Irsko, Malta). Jazykového kurzu se mohou účastnit zaměstnanci s minimální úrovní B2. Znalost anglického jazyka je nutné doložit certifikátem, popřípadě je možné jazykové přezkoušení zajišťované rektorátním pracovištěm OINT.
Pro zájemce uvádíme přehled partnerských institucí (Erasmus kód je ve sloupci "Podrobnější informace"). Školení zaměstnanců není vázáno na existenci bilaterální smlouvy a může být realizováno na univerzitách -work shadowing nebo "staff Weeks" i na neuniverzitních pracovištích. V případě výjezdu na univerzitu je vždy nutný souhlas kontaktní osoby, v případě neakademických pracovníků je nutný i písemný souhlas zaměstnavatele - vedoucího ústavu.
Veškeré informace k výjezdům a aktuální vzory dokumentů naleznete zde pro výuku a zde pro školení. Případné dotazy ráda zodpoví M. Studená.

Vložila: Studená Michaela, Ing.

Poslední změna: 2024-04-24 16:03:11

Nahoru