Detail předmětu

Zahraniční odborná praxe

ZPX Ak. rok 2011/2012 zimní semestr 5 kreditů

Aktuální akademický rok

Studijní pobyt na zahraniční univerzitě (mimo Slovenskou republiku) spojený se studiem předmětů v cizím jazyce (nejčastěji v angličtině, popřípade v němčině), popřípadě s vypracováním projektů, například SEP nebo ISP v cizím jazyce (nejčastěji v angličtině). Za studijní pobyt se může považovat i praxe u odborné firmy v zahraničí, která byla delší než 6 souvislých týdnů bez dojíždění do ČR, a tato praxe byla na FIT schválena před odjezdem do zahraničí.
Předmět se zapisuje buď "těsně" před odjezdem a nebo po dojezdu na zahraniční univerzitu.

Garant předmětu

Jazyk výuky

anglicky

Zakončení

zápočet

Rozsah

Zajišťuje ústav

Získané dovednosti, znalosti a kompetence z předmětu

Předmět nemá znalosti.

Cíle předmětu

Předmět nemá cíle.

Požadované prerekvizitní znalosti a dovednosti

Nejsou žádné prerekvizity.

Osnova seminářů

Předmět nemá osnovu.

Průběžná kontrola studia

http://www.fit.vutbr.cz/info/vyhlasky/2007/vp09-071101.pdf
Studijní pobyt na zahraniční univerzitě (mimo Slovenskou republiku) spojený se studiem předmětů v cizím jazyce (nejčastěji v angličtině, popřípade v němčině), popřípadě s vypracováním projektů, například SEP nebo ISP (předkládá se a obhajuje technická zpráva) v cizím jazyce (nejčastěji v angličtině). Za studijní pobyt se může považovat i praxe u odborné firmy v zahraničí, která byla delší než 6 souvislých týdnů bez dojíždění do ČR, a tato praxe byla na FIT schválena před odjezdem do zahraničí.
Zápočet se uděluje na základě prokázaného pobytu na zahraniční univerzitě včetně uznaných aktivitách (uznání úspěšných dovezených předmětů, apod.) a odevzdání zprávy (asi "1 A4" garantovi ZPX) o aktivitách na zahraniční univerzitě včetně vyhodnocení přínosu pobytu.

Kontrolovaná výuka

Výuka není kontrolována.

Nahoru