Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 21. května 2020

Aktuální studijní informace

[img]
  • Vedení fakulty zveřejnilo ve WISu (Studia - Přiřazená státnicová komise) státnicové komise pro bakalářské státní závěrečné zkoušky, které se uskuteční v červenci. Studenti tak nyní termínům mohou s předstihem uzpůsobit své plány, cesty či případná karanténní opatření.

  • Promoce čerstvých bakalářů i inženýrů z tohoto akademického roku budou vzhledem k aktuální mimořádné situaci odloženy na podzim. Absolventi ale na své diplomy nebudou muset čekat dlouho - studijní oddělení jim je dodá po úspěšně absolvovaných státnicích. Nepřijdou ani o slavnostní ceremoniál - v  deskách, ve kterých se obvykle předávají diplomy, na podzim převezmou pamětní listy (o termínu promocí bude fakulta informovat).

  • Aktualizovaný rozpis zkoušek bude studentům ve WISu k dispozici příští týden. I v případě, pokud by nedošlo k rozvolnění opatření, která momentálně neumožňují více než 15 studentů v místnosti, termíny zkoušek platí - případné změny se dotknou pouze časů a místností.

  • Na webu je nyní k dispozici aktualizovaná Příručka pro prváky, ve které najdou budoucí studenti všechny důležité informace pro start vysokoškolského života na FIT.

Sdílet článek

Nahoru