Aktualita

Kategorie: novinka

Dne: 16. dubna 2020

Zkouškové období se posouvá, závěrečné práce se budou odevzdávat o dva týdny později

[img]

Časový plán akademického roku se mění. Vzhledem k vývoji situace vedení FIT vyloučilo z plánů zkoušek a státních závěrečných zkoušek "variantu 1". Zkouškové období se tedy pro všechny studenty posouvá minimálně o tři týdny a nezačne dříve než 25. 5. 2020. "Situace se neustále vyvíjí, zatím počítáme s 'variantou 2'. Zkouškové období je formálně prodlouženo do 30. 9., což neznamená, že zkoušky poběží po celé toto období. Máme ale větší prostor pro stanovení termínů pro zkoušky, státní závěrečné zkoušky i promoce podle dříve zveřejněných plánů. Do konce dubna sdělíme další informace," uvedl Jaroslav Dytrych, proděkan pro vzdělávací činnost v bakalářském studiu. 

Mění se také termíny elektronického odevzdání závěrečných prací. Vedení fakulty stanovilo finální termíny, které se již nebudou hromadně posouvat, pro odevzdání bakalářské práce na 28. 5. a diplomové práce na 3. 6. "Papírové" práce bude možné odevzdat 10 dní před státními závěrečnými zkouškami. 

Fakulta zároveň připravuje opatření pro provoz studijního oddělení či knihovny v nouzovém režimu, až dojde k uvolnění příslušných opatření ze strany VUT. 

Sdílet článek

Nahoru