Newsletter FIT 5. 10. 2018

Týdenní krátký přehled zpráv ze života fakulty -
novinky, aktuality a události z FIT, odkazy
na zajímavé články, pracovní stáže apod.

Nejoblíbenější pedagogové

Aleš Smrčka (za bakalářské studium) a Tomáš Vojnar (za magisterské) obhájili ve studentské anketě své pozice nejoblíbenějších pedagogů FIT. Slavnostní vyhlášení proběhne na Akademickém shromáždění 27. listopadu. Gratulujeme!
Na celý žebříček se můžete podívat ZDE.

Udělejte z nápadu byznys! V novém kurzu na FITu

Máte nápad a přemýšlíte, jak z něj udělat produkt? Pak je tu pro vás nový kurz, který vám pomůže realizovat vlastní tvůrčí nápady a projekty v rámci studia na FIT a představí první krůčky do světa IT businessu.

Přihlásit se do něj mohou jednotlivci i týmy.

Homecoming: Absolventi, stále s vámi počítáme!

Setkání s bývalými spolužáky a učiteli, diskuze i prohlídka historických sklepů či vědeckých ukázek čeká v pátek čerstvé absolventy. Ti se vrátí na svou alma mater po několika měsících v rámci akce Homecoming.

Přijďte, jste srdečně vítáni.

Novým ředitel superpočítačového centra a IT v ECMWF je Martin Palkovič z FIT

Od 1. října působí na postu ředitele superpočítačového centra a IT Evropského střediska pro střednědobé předpovědi počasí (ECMWF) v anglickém Readingu Martin Palkovič. Ten byl doposud na FIT např. členem poradní skupiny Horizon 2020 pro budoucí a vznikající technologie. Projektu TETRAMAX, který propojuje technické a aplikační know-how, se na FIT bude věnovat i nadále.

Více informace najdete ZDE.

Nahoru